Et billigt mobilabonnement er mere end nok for langt de fleste danskere

Mobilabonnement

Let’s face it: I dag kan man ikke komme uden om at skulle have en mobiltelefon. For mange fungerer den – ud over at være en telefon – som lommeregner, GPS, notesbog, minicomputer og -fjernsyn, spilkonsol og sågar lommelygte.

Mange af disse funktioner kræver internetadgang – eller har funktioner der kun fungerer med adgang til nettet. Når så stor en del af vores digitale liv afhænger af at være på internettet, er det for de færreste ikke længere nok at kunne gå på internettet derhjemme. Mange tilkøber derfor dyre mobilabonnementer, hvor der tilbydes 10 GB, 20 GB, 50 GB – eller lige frem fri data!

Dette har selvfølgelig sin pris – og den er de fleste danskere villig til at betale! Mange smider derfor tonsvis af penge efter teleselskaberne hver måned. Selv hvis man har et relativt billigt abonnement, betaler man ofte for meget mere end man har brug for – både data, taletid og SMS.

Hvor meget har du faktisk brug for?

Det er let at blive enige om, at det er irriterende at betale for noget, man reelt set ikke bruger. Når du handler ind i dit lokale supermarked, vil du heller ikke betale for en pose gulerødder, du ikke har tænkt dig at spise, vel? Alligevel er der rigtig mange der betaler for data, taletid og SMS som de faktisk ikke bruger. Eftersom de ikke alle betaler pr. sms, pr. minut talt i telefon eller pr. MB data brugt, har rigtig mange hver måned noget inkluderet i deres abonnement, som de ikke opbruger.

Hvis du på dit abonnement har 20GB data, 10 timers tale og fri SMS, men reelt set kun bruger 5GB data, 3 timers tale og sender 200 sms’er om måneden – så er der 15 GB data og 7 timers tale du betaler for, men ikke bruger, hver måned! I dette eksempel er der i hvert fald penge at spare ved at lægge sit abonnement om.

Når du undersøger dit reelle forbrug, og finder frem til hvad du faktisk har brug for, er der altså en god chance for at du betaler for mere end du bruger. Næste skridt mod at spare penge er derefter at finde et abonnement, som bedre matcher dine behov.

Hvis du ligesom mange andre bruger mindre end du betaler for, er der stor mulighed for at kunne spare mange penge ved at vælge det rigtige – og billige – abonnement.

Find det billigste abonnement til dit forbrug

Når du har klarlagt, hvad dit reelle forbrug er, ved du også hvad dit ideelle abonnement skal indeholde. For at få den bedste pris på det abonnement, der passer til dig, skal du sammenligne priserne på abonnementer fra forskellige udbydere for at finde det billigste.

Du kan gøre det selv, eller du kan benytte en sammenligningstjeneste på nettet, der gør det hårde arbejde for dig. Det har virkelig aldrig været nemmere at spare penge på sit mobilabonnement, end ved blot at betale for det, man har brug for – fra den billigste udbyder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *