Mobilwiz

Mobiltelefoner - nyheder, tests, anmeldelser og priser

Du læser en artikel fra Mobilwiz.dk

Anmeldelse af Nokia Lumia 710

Mens vi venter spændt på, at Nokia Lumia 800 rammer hylderne i Danmark, og der samtidig florerer nyheder om en kommende Nokia Lumia 900 – ja, så har amerikanerne været så heldige, at den mindste smartphone i Lumia-serien, Nokia Lumia 710, er sat til salg derovre.

Nokia Lumia 710 er også baseret på Windows Phone (Mango-version) og ligger prismæssigt (ifølge Nokia) på ca. 270€ eller ca. 2.000 kr. Dermed koster den under det halve af Lumia 800.

Nokia Lumia 710At den allerede er landet i USA (den forventes til Danmark i løbet af første halvår 2012) betyder også, at der er kommet de første anmeldelser på den. IntoMobile har leveret den første store anmeldelse. Hovedtrækkene er:

Skærmen er med Nokia’s ClearBlack-teknologi og leverer dermed en høj billedkvalitet med god kontrast og en god oplevelse, når man browser gennem fotos og videoer. Ift. Lumia 800 er de tre Windows-knapper placeret på en lille forhøjning under skærmen og ikke direkte på skærmen.

På trods af den rimelig lave pris, har Nokia alligevel fået plads til relativ kraftig hardware. Således kører Lumia 710 på en 1.4 GHz processor, den har et 5-megapixel kamera og den amerikanske version har endda 4G/LTE – hvilket vi dog nok ikke skal forvente i den danske version.

Brugeroplevelsen skulle eftersigende være gnidningsfri, og fx det at skifte mellem applikationer, starte programmer, surfe på tunge websites osv. kan sagtens klares.

IntoMobile’s konklusion er, at Nokia Lumia 710 er en glimrende smartphone – især til prisen. Windows Phone 7-styresystemet er med til at gøre oplevelsen rigtig god og selvom designet af selve mobilen kan virke lidt mærkeligt for nogen (det er jo en smagssag), så er Lumia 710 et oplagt valg til en billig smartphone.

Hvis du dog er en garvet smartphone-bruger og forventer det ypperste i hardware, skal du dog nok vente til Lumia 800 og måske Lumia 900 kommer på gaden.

Del denne artikel

Skriv din kommentar

Udvis høflighed. Du kan bruge disse HTML-tags: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE