Mobilwiz

Mobiltelefoner - nyheder, tests, anmeldelser og priser

Du læser en artikel fra Mobilwiz.dk

Se de første officielle billeder af HTC Desire Z

HTC Desire ZDrengene ovre på Cell Phone Signal har fået fat i, hvad der ser ud til at være de første officielle billeder af HTC Desire Z (som formentlig bliver lanceret i USA som G2 gennem T-Mobile). Billederne viser tydeligt et fuldt qwerty-tastatur og skærmbillederne er fra Android 2.2 Froyo. Men lancering i Europa som en HTC-mobil vil med al sandsynlighed betyde, at den kommer med HTC Sense brugerfladen.

HTC Desire Z vil være en af de første 4G-mobiler med understøttelser af datahastigheder på op til 11 Mbit/s. Den kommer desuden med en 1 Ghz Snapdragon processor, 5 megapixel kamera, 3,7″ stor OLED touchskærm og mange andre lækkerier. Se alle billederne på Cell Phone Signal bloggen.

Del denne artikel

Skriv din kommentar

Udvis høflighed. Du kan bruge disse HTML-tags: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE